Stora Västerby

                   

                                                VÄSTERBY HUNDDAGIS

Västerby Hunddagis - Hem Västerby Hunddagis - Försäljning Västerby Hunddagis - Hundhuset Västerby Hunddagis - Kontaktinformation

I hundhusen har vi 15 olika rum, 12 i det stora hundhuset, 3 i det lilla. I det stora huset är 9 med direkt utgång till egen rastgård, i det lilla alla 3. Det är olika storlekar på alla rum, allt beroende på vilken storlek på hunden det är. Vissa av rummen med rastgård blir så stora att det utan problem går in minst 3-4 stora hundar. Detta innebär att man inte behöver dela på familjens alla hundar när de lämnas hos mig.

I alla rum finns det möjlighet till lite avskild vila. Rummen är inredda i så hemlik miljö som möjligt, med mattor, fåtöljer och bäddar. Är hundarna tillåtna att vara i möblerna hemma så kan dom få vara det här med. Rummen utan rastgård är större och har tillgång till separat rastgård utanför.

Alla hundar tycker inte om varandra (precis som vi människor) så genom att ha flera rum kan man tillgodose hundarnas behov av sällskap eller avskildhet.

hundar 019 

P1020746.JPG
 Inne i hundhuset finns även ett kontor, där den dagliga
 administrationen sköts och där vi tar emot kunder och gäster.

 Givetvis finns det ett mindre kök och plats att spola av hundarna 
 vid behov. Där finns även en tvättmaskin för mattor och filtar. 
 Vi bor ju trots allt på landet med allt vad det innebär av grus och
 lera.  

 

Utanför huset har vi 1 stor fristående rasthage där de hundar som inte kan vara lösa på promenaderna skall kunna springa av sig ordentligt. Hagen är 118x48m och är placerad bakom vårt boningshus. Den är så stor så t.o.m. vinthundar hinner få upp rejält tempo. Det är ett underbart privilegium att få vara med när upp till 10-15 hundar kan vara tillsammans och leka ihop.

 

 

20160510_095150.jpg                                            

 

                                          

Copyright 2009 Västerby Hunddagis